Аптека от едноименната верига на лидерът на партия „Воля“ Веселин Марешки бе атакувана със спрей от протестиращите. Късно вечерта в събота срещу неделя витрината на аптека „Марешки“ в софийския квартал „Редута“ бе „разкрасена“ със стряскащ предупредителен надпис: „Не купувай! Той продаде България!“.Ръката, написала с червен спрей призива върху витрината, засега остава неизвестна.

Веселин Марешки си навлече гнева на протестиращите срещу правителството, след като подписа проекта за нова конституция, подготвен от ГЕРБ, макар преди това да бе обявил, че той и депутатите от „Воля“ няма да го направят.

Впоследствие Марешки призна в телевизионно интервю, че не е чел проекта за конституция и че е променил решението си, тъй като неговите избиратели го убедили, че така е редно. Някои обаче заподозряха, че варненският бизнесмен е спечелен срещу подписани 20-годишни концесионни договори за плажовете „Кабакум – Север 2“ и „Кабакум“, които ще се стопанисват съответно от майка му Веска и от приближения му Антон Дончев.

Аптеките на Веселин Марешки оперират на българският пазар от 1991 г., а към днешна дата общия им брой в цяла България е 301./Брадва.бг/

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ