В култовия сериал "На всеки километър" от края на 1960-те и началото на 1970-те години, Стефан Данаилов изпълняваше ролята на майор Никола Деянов - Сергей / Серж Омон, и участва в 12 от общо 26-те серии на филма - от втора до 13-а.

Филмът е уникален исторически документ. Така ще го представя и на децата си. С удоволствие, цялото семейство, ще сме пред телевизора в часовете, в които се излъчва,е написал потребител в фейсбук.


Днес ви представяме 1-ви сезон на култовата поредица


Епизоди:

1 серия – „Шлеповете“2 серия – „Двете китари“ 3 серия – „Пеещият часовник“4 серия – „Трите удивителни“5 серия – „Насрещни влакове“

6 серия – „Осем без десет“ 

7 серия – „Магарешката пътека“ 

8 серия – „Циганката“ 

9 серия – „На всеки километър“

10 серия – „Великден“

11 серия – „Възкръсналият мъртвец“ 

12 серия – „Рицарският кръст“ 

13 серия – „Първият ден“ 

За филма:

„На всеки километър“ е български филм от края на 1960-те и началото на 1970-те години.

Филмът е приключенски филм на партизанска тематика. Състои се от 26 серии, разделени в две художествени части (сезони) – първата се развива преди 9 септември 1944, а другата – след това.

Снимките на филма започват през 1969 г. Сред сценаристите на филма са Павел Вежинов и Георги Марков. Режисьори са Любомир Шарланджиев и Неделчо Чернев. Продукцията е финансирана от управляващата в България БКП и е посветена на 25-годишнината от преврата на 9 септември 1944 г, тогава представян като народно въстание. Художник на постановката е Петко Бончев.Песента се изпълнява от Коста Карагеоргиев.РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

1 коментар:

  1. Снимката горе с Данаилов и Гиндева е от филма "Черните ангели"
    Няма никщо общо с "На всеки километър"

    ОтговорИзтриване

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ