До сблъсъци между полиция и протестиращи се стигна около 9 часа тази сутрин пред централния вход на партийния дом в столицата, където част от демонстрантите - вече хиляди - се опитаха да разкъсат полицейския кордон и да щурмуват в сградата.

Недоволни от управлението се опитват да изблъскат силите на реда и да пробият към Народното събрание. Стигна се до размяна на удари, предаде репортер на OFFNews.

Полицията изтласква хората. Има окървавен възрастен човек, който беше най-агресивният при нападението. Протестиращите хвърлят пиратки, яйца, домати, и най-различни предмети от силите по силите на реда."Изведнъж стана страшно. Хора около мен започнаха да крещят "Ще умрем", предава репортерът ни, според когото щурмът е бил по инициатива на представители на "Възраждане"./offnews.bg/
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ