Убиецът на Милен Цветков е разкрит,ето кой е:/Снимки+Видео/


Разбра се кой е убиецът на Милен Цветков - 22-годишният Кристиан Асенов Николов, който е студент в Германия.син на шефка от винпром "Карнобат",съобщава Блиц.

Младежът вчера не спря на червен светофар и помете автомобила на журналиста, който издъхна след броени минути в линейката напът към болницата.  Журналистката от БНТ Ева Кикерезова съобщи подробности за убиеца на Милен Цветков и сподели снимка от катастрофата, на която ясно се вижда номера на джипа на младежа.  
 

Това е момчето, което блъсна Милен на светофара  

"Това е колата убиец, а във видеото, можете да видите, че шофьорът, който е син на изпълнителната директорка на винпром „Карнобат“ – Десислава Николова, е рецидивист в минаването на червено...", пише тя и споделя видео, в което се показват нарушители на Закона за движение по пътищата в София. 

Там виждаме автомобила със същия номер да минава на червен светофар преди три месеца. ова се случва на кръстовището на бул. "България" и бул. "Черни връх". Нарушението на джигита, убил Милен Цветков, може да се види на 30-ата секунда от видеото. /Блиц/

РЕКЛАМА:

Публикуване на коментар

0 Коментари