Шокиращ инцидент е станал днес в мол „Парадайс“. За това сигнализира бившата участничка в „София ден и нощ“ и звезда от сериала Михаела Павлова, която играеше ролята на Рая. Днес тя е станала свидетел на липсата на съпричастност у хората и не само. Оказва се, че в търговския център няма дежурен лекар, който да помогне при инцидент.

В страницата на мола Павлова е описала подробно създалата се ситуация и е добавила снимка относно случилото се. Ето какво написа Михаела в социалната мрежа:

„Ситуацията днес в мол Парадайс. Възрастна жена пада по средата на етаж, пълен с хора, които продължават да си хапват сладко-сладко и разбира се.. гледат. След 3 позвънявания на мол мениджъра, дежурния и информация, освен че никой нищо не направи, ние разбираме, че в мола няма дежурен лекар, който да се притече на помощ ако нещо се случи.


Чакахме Бърза помощ 30минути, и няма да коментирам колко неадекватно се държаха те.... Надявам се дамата да е добре и никога повече да не и се налага да разчита, че на едно такова уж сигурно място пълно с хора, ще намери помощ. Надявай се и вие....“

/Блиц/
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ