Протест за мъжете, търпящи перманентен психологически тормоз от жените си!
Според данни всяка четвърта жена в България е била подложена на някакъв вид насилие!!!

Сигурно е вярно, ама аз твърдя, че всеки втори женен мъж пък е подложен на постоянен тормоз от жена си. От анализ, правен от мен върху 100 човека през последните 10 години, изводите са следните:

Първо 43 са се развели, заради постоянно мрънкане, обиди, изневери, втълпяване на чувство на малоценност от жените им!!! 31 са станали алкохолици, поради невъзможност да се справят по друг начин с истериите на жените си!!! 65 мъже признават откровено, че едвам са се сдържали да не ошамарят майките на децата им по време на семеен скандал! 15 човека са потърсили специализирана психологическа помощ след няколкодневно словесно издевателство над тях!!!

Така, че вадете знамената и да протестираме за правата на Българският мъж!!! И без това в Истанбулската конвенция, нищо не се споменава за тях!

Мирослав Милчев
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ