В понеделник над по-голямата част от страната ще бъде предимно облачно с превалявания от дъжд. Снеговалежи не се очакват. Минималните температури ще са между 2 и 7 градуса, а максималните между 9 и 13 градуса. Във вторник валежите ще спрат и само в някои южни райони ще има превалявания от дъжд. Температурите ще се повишат и максималните ще достигнат 15 градуса на места.

В сряда над цялата страна ще завали мокър сняг. Температурите ще се понижат значително и минималните ще са между минус 4 и плюс 1 градуса. Максималните температури няма да надвишат 11 градуса. В четвъртък ще има слаби превалявания от сняг. Температурите ще се понижат и максималните ще са между минус 7 и минус 3 градуса. В Бургас максималната температура ще достигне 3 градуса.

В петък снеговалежите ще спрат, но ще остане студено. Минималните температури ще се понижат и ще са между минус 11 и минус 5 градуса. Максималните температури се очакват да бъдат между минус 1 и 4 градуса. В събота и неделя не се очакват валежи от дъжд или сняг. Минималните температури ще са между минус 7 и минус 3 градуса, а максималните между 1 и 5 градуса.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ