Снимка Булфото

Театралната прима Стоянка Мутафова постъпи в столична болница, където ще остане няколко дни. За щастие, състоянието на 96-годишната актриса е стабилно, а влизането ѝ в лечебното заведение се е наложило заради необходими профилактични изследвания, съобщава „Телеграф“, цитиран от Блиц.

Стоянка се чувства отлично, а за нея се грижат едни от най-добрите специалисти, които проверяват изцяло здравословното ѝ състояние. След седмица театралната легенда се връща на сцената, а освен това продължава и да обикаля страната и да представя биографичната книга „Добър вечер, столетие мое“, която е написана от дъщеря ѝ Мария Грубешлиева.

Мутафова е пълна с ентусиазъм за новия театрален сезон и го сподели с феновете си в социалната мрежа Фейсбук. „Лятото беше прекрасно и наситено с много работа. Сега си почивам и събирам сили за новия сезон.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ