Мистериозна експлозия в небето на Русия предизвика паника у хората, след като властите отказаха да коментират каква е причината за това необяснимо явление.А именно, вече няколко дни жители в Русия се питат от къде идва загадъчна светлина, която на 14 ноември тази година превърнала руската нощ в ден само за 11 секунди. След като правителството отказа да даде свое обяснение за това явление, любителите на заговори разпространиха своите заключения, че или става дума за противоракетна експлозия, или за появата на НЛО.

Необичайното явление е наблюдавано над небето на Екатеринбург и продължило само 11 секунди. Това, което допълнително обвива събитието с булото на мистерията, е и факта, че цялото явление не е съпроводено с някакъв звук, пише „Daily Mail“ . Един от свидетелите, в разговор с журналисти на списание „Siberian Times“ заяви: „За няколко секунди нощта се превърне в огнен ден, а след това отново се стъмни.
Вечерта за миг си тръгна, след появата на блестяща оранжево-жълта светлина, която обхвана цялото небе“.Явлението е било заснето и на запис, направен от камера, поставена на една от колите, които се движели към Екатеринбург. Според някои теории, причината за експлозията е била или ракета, или обект от космоса. Както може и да се очаква, многобройни са и теориите, че става дума за явление, предизвикано от НЛО.

Шофьорът, който е записал това явление, е поискал от останалите потребители на интернет да помогнат за откриването на причината за това явление, тъй като той не е успял да разбере нищо от новините. Доказателство, че не става дума за монтаж е и факта, че и няколко студенти от Екатеринбург са заснели същото.

Загадъчно явление с мобилните си телефони. Според регионалните руски телевизии, нито метеоролозите, нито учените имат обяснение за този странен феномен. От местната обсерватория било съобщено, че в деня, когато е заснета светлината, при тях не е била забелязана странно явление, а от офиса на министерството на извънредните ситуации са отказали да коментират цялото събитие.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ