Странна история разказват шофьори в Хърватия. Един от тунелите в страната е обитаван от призрак, който освен, че се явява постоянно там, често предсказва и бъдещето. А после мистериозно изчезва.В знак на благодарност, че са приели да я возят на стоп, момичето взима дланта на водача и му предсказва бъдещето. В края на тунела красавицата просто изчезва от вътрешността на колата … и се вижда как стои на пътя преди тунела Учка. Странното е, че момичето спира само автомобили, в които водачът е сам. Повдига палец…. а на нейната красота и дълга черна коса никой не може да устои. Магията продължава само докато минават тунела. Веднага щом стигне до Истрия, красавицата изчезва.

Сред мрачната, дъждовна планина, която е увита в мъгла през по-голямата част от времето, и заобиколена от скали и гъсти гори, това събитие не оставя никого хладнокръвен. Легендата се ражда доста бързо. Не се знае кой пръв е започнал, в чия кола първо е седнала, но историята за черната красавица от Учка се разпространява като горски пожар.Полицията получава куп обаждания за черната красавица, но никой не може да разбере коя е и защо е в тунела.

Всичко започнало през 1988 година. Полицията е получила куп странни повиквания и доклади за млада жена, която спира водачи малко преди тунела. Засилен е контрола при хълма, пътищата и тунела, но никой не я е виждал. Никой друг, освен самотни шофьори през нощта.

Към историята на странния дух на гадателката са проявили интерес и италианците, а канал Раи 3 дори е записал история за това, но и те не успели да намерят конкретни факти или доказателства, а само разказали за известната легенда.

Кое е това момиче? Дух на жена, която е починала при изграждането на тунела, или психично болна, която е убита на това място? Не е ясно. Свидетелите обаче винаги една и съща история – красива жена, спира колите, а накрая просто изчезва от автомобила.Няма доказателства, няма факти, но все пак, дамата все още присъства в тунела, все още спира и влиза в коли, пророкува бъдещето на длан – изчезва.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ