Разсекретиха документи за срещата на ударна група на ВМС на САЩ с НЛО в Калифорния (ВИДЕО)

Ударна група на военноморските сили на САЩ е имала директен сблъсък с НЛО над акваторията край полуостров Баха-Калифорния, съобщава Channel 8.

Американски самолети и кораби на три пъти се опитвали да преследват неизвестния летящ обект. Самият инцидент се е случил през ноември 2004 г. В секретните документи случаят е означен като „Тик Так“. Самолетоносачът „Нимиц“, ракетният крайцер „Принстън“ и изтребители са били задействани за преследването на НЛО-то, но високата скорост и невероятната маневреност на „Тик Так“ не им позволили дори да се приближат. Пилотите свидетелстват, че НЛО-то приличало на шоколадово драже, което нямало никакви крила и видими двигатели. Освен това в доклада им се отбелязва, че обектът използва технологии от неизвестен произход, които са недостъпни за нито една държава на Земята.

В същото време беше съобщено, че тайна база на пришълци от далечния космос е била открита от група уфолози в джунглите на Аржентина. Групата ентусиазирани търсачи на извънземни тръгнали на експедиция, за да докажат, че онова, което се намира сред джунглите наистина е база на НЛО. Това предположение се появи за пръв път през 2016 г., когато необикновеният обект бе забелязан на изображение от Google Maps. На снимката се вижда кръгъл остров, обграден от малко вода, който сякаш се върти и обикаля по ръба на водата по необясним начин. Наричат го „Окото“, след като аржентинският продуцент и филмов режисьор Серхио Нойшпилер попада на него случайно, докато преглежда района с Google Maps, за да открие място, на което да снима част от сцените в новия си филм на ужасите, в който се разказва за НЛО. Когато пристига на място, филмовият екип чува многобройни истории за странни, необясними явления и за ярки светлини в небето, които изчезват в непроходимата джунгла.
Въпреки ентусиазма си обаче, Нойшпилер не успява да си проправи път през гъстата растителност към мястото, забелязано на снимката в Google.

ВИДЕО:


Мистериозното кръгло езеро с въртящ се остров в него може да бъде видяно от всеки в Goggle Maps, стига да въведе координатите му (34 ° 15’07.8’S 58 ° 49’47.4 „W). „Този феномен е реален и би обяснил някои от странните истории за необясними случки и явления, случили се в района. Много от тях са свързани именно с извънземни и НЛО“, разказва режисьорът, който дори започва кампания за събиране на средства, с които да финансира експедицията си до „Окото“. Въпреки детайлното описание и доказателства, които дава на бъдещите потенциални дарители на сайта Kickstarter, той не успява да събере парите.
Сега нова група ентусиасти е тръгнала към мистериозния остров насред джунглата, убедена, че това всъщност е замаскирана база на НЛО. Това доказват идеалната кръгла форма на острова и странните му движения, пише руският НЛО портал vladtime.ru. Според публикацията островът, с диаметър от над 120 метра и наистина се върти. „Очевидно островът има връзка с извънземна активност. Смятаме, че под него е разположена база на НЛО. Ще проучим допълнително“, казва един от участниците в експедицията.

Източник: blitz.bg и fakti.bg
РЕКЛАМА:

Публикуване на коментар

0 Коментари