Общопрактикуващ лекар в Хисаря стана за резил, като дойде на работа пиян до козирката. Конфузната ситуация стана достояние на всички, след като беше заснета на видео, а клипът бе качен във Фейсбук. Според автора на видеото, цитиран от "Марица", то е направено днес в 9,30 ч. в медицински център в курортния град.

На записа се вижда как джипито е толкова пияно, че дори няма сили ясно да се скара с чакащите пред кабинета пациенти. Медикът с фъфлене обяснява, че кабинетът не работи и се опитва да каже защо, но от устата му излизат предимно нечленоразделни звуци.

ВИДЕО:


Той дори се заканва на гневен пациент с бастун, че ще го съди за обида. Старецът обаче го заклеймява с думите: "Нека да те видят пиян!“.

Източник:plovdiv24.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ