Looking For Anything Specific?

Обраха жилището на майката на министър Цветан Цветанов в столичния квартал Връбница

Когато вчера сутринта майката на ексшефа на МВР – Гюргена, излиза на пазар, дори и не подозира, че в следващите часове ще се раздели с ценни бижута. Нападението става за броени минути и никой от съседите не чува или вижда грабителите. Когато вечра по обед жената се прибира от пазар, вижда патрона разбит.

Апартаментът на 76-годишната жена е точно до този на другият й син. Във времето на нападението обаче и в двете жилища нямало никого. Щом вижда разбитата ключалка, жената търси синовете си. Бившият вътрешен министър я съветва веднага да се обади на 112,информират от БТВ

„Взели са един часовник и една златна халка, колие. Те са на една позната, която вчера трябваше да направи 50 години. Подаръкът замина”, разказа Людмил Цветанов, брат на ексминистъра.

Съседите в блока също бързо разбрали за обира.Още в началото на разследването полицаите търсили видокамери около съседските апартаменти, които да са записали апашите. Това е втори обир в жилището на майката на Цветанов. Първият е бил преди повече от 15 години.

Източник:btvnovinite
РЕКЛАМА:

Публикуване на коментар

0 Коментари