Задържаха 32-годишен мъж от София, изнасилил и блудствал с 14-годишна в столичния квартал „Младост“, съобщиха от прокуратурата. Задържаният Р. Петров се съвкупил с 14 годишната М., като употребил за това сила, след което извършил блудствени действия спрямо същото лице, отново чрез употреба на сила.

Драматичното действие се развило на 25.07.2018 г., около 08.00 часа в апартамент в столичния квартал. Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано и се води досъдебно производство за това. Извършителят и пострадалата се познавали, като Петров имал интимна връзка с майката на М. – Х. В деня на извършване на престъплението Х. уведомила обвиняемия, че е бременна и очаква дете от него.

Петров не е осъждан, спрямо него има налагано административно наказание „глоба“. Предвид високата обществена опасност на деянието и извършителя, наблюдаващият прокурор е постановил задържането на Петров за срок до 72 часа, като е разпоредено привеждането му в сградата на СРС на 28.07.2018 г. – за разглеждане на искане за вземане спрямо него на мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

Източник: БЛИЦ
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ