Looking For Anything Specific?

Нова информация за простреляната в главата жена на Слънчака! Приятелката на убития Коста Николов била...

Момичето, което снощи получи куршум в главата на дясната предна седалка в супер луксозния Мерецедес, е в критично състояние. То е отведено в отделението за интензивно лечение в УМБАЛ-Бургас, след сложна черепно-мозъчна операция, която е продължила няколко часа,пише БЛИЦ

Куршумът, с който е улучена, е влязъл от лявото слепоочие и е бил заседнал в главата, пише "Флагман". „Докараха я в кома, но и сега състоянието й продължава да е критично, колегите ОАРИЛ са с песимистична прогноза. Има сърдечна дейност, но уврежданията в главата са изключително сериозни", каза източник от УМБАЛ-Бургас.

Пациентката продължава да се води като неизвестна. По неофициална информация се казва Симона, от Велико Търново, на 30 г. Припомняме, че снощи в Слънчев бряг показно бе разстрелян 55-годишният Коста Николов. Инцидентът е станал в района на хотелски комплекс "Сън вилидж". В колата е имало млада жена, която е била извадена жива, но също с прострелни рани и е настанена в бургаската болница. Районът е блокиран от полицията.


Източник:БЛИЦ

РЕКЛАМА:

Публикуване на коментар

0 Коментари