Хедър Бърд се раздели със съпруга си Робърт Ченгиз преди 10 години, но той настояваше разводът им да бъде отложен във времето. Поради тази причина американката, която притежава козметична клиника, остана без пукната пара. Разкошното четириетажно жилище на милиардера Робърт Ченгиз на стойност 28 млн. долара се намира в Лондон, близо до една от най-престижните концертни зали в света – „Роял Албърт хол“. Олигархът живее с младата си любовница и инстаграм звезда Джулия Дубовска. В огромната къща има място и за бившето му семейство. Наскоро Хедър Бърд показа на журналистите от Би Би Си как изглежда стаичката, която тя и децата й обитават.

„Намирате се в огромна къща, но живеете в много малка стаичка. Това не е по мое желание. Нямах избор“, споделя Хедър Бърд. Документалният филм на медията е озаглавен Robbie’s War: The Rise and Fall of a Playboy Billionaire. Той дава възможност на всеки да надникне в малката тъмна стаичка на американката, която е свързана с нещо като детска стая. С това техните владения на територията на 4-етажната сграда приключват. Готвят си на туристически котлон и се стараят да сведат до минимум комуникацията с останалите обитатели на огромното жилище. За свое спокойствие. „Обикновено ям в стаята си, готвя там. Имам си мъничък хладилник, чайник и малък газов котлон“, разказва още бившата милиардерска съпруга.

При развода жената е можела да получи, по думите на адвокатите й, около 14 млн. долара. Тогава обаче Ченгиз я помолил да не бързат да официализират раздялата си. Сега и самият милиардер рискува да загуби имуществото си заради съдебни спорове в банковата сфера. Това ще остави съпругата му без пукнат лев. Робърт Ченгиз изобщо не е впечатлен от подобен обрат на събитията и разглежда възможността да подаде иск срещу Би Би Си. Той се е надявал да обсъди с журналистите съдебните си дела и въобще не смятал да коментира скромните условия, в които живеят децата му, както и да говори за красивата си любовница. „Това трябваше да е разследване за това как правната система ме подведе. Не за моето момиче. Позволих на Би Би Си да влязат в дома ми, а те с какво ми отговориха?“, възмущава се Ченгиз.

ВИДЕО:


Източник: БЛИЦ
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ