Съвсем наскоро се навършиха 19 години от началото на военната операция на НАТО против СРЮгославия. Като главна причина за операцията, продължила 78 дни, ръководството на НАТО посочи предотвратяването на геноцида на албанското население в Косово.

Не можем да забравим или да простим агресията на НАТО.
Това обяви министърът на отбраната на Сърбия Александър Вулин, който днес положи венци на паметника пред болницата "Драгиша Мишович" в памет на загинала гвардейска бригада и пациенти в този обект по време на бомбардировките на НАТО срещу СРЮгославия.

Днес се навършват 19 години от началото на военната операция на НАТО против СРЮгославия. Като главна причина за операцията, продължила 78 дни, ръководството на НАТО посочи предотвратяването на геноцида на албанското население в Косово.

Министърът каза, че не знае дали пилотът, който е бомбардирал болницата, е наказан за това и вероятно не е, както и неговият командир, който му наредил да бомбардира болницата, не е наказан за това.

Източник:epicenter.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ