Looking For Anything Specific?

Златка Райкова плаче неутешимо, Фънки е окървавен (СНИМКИ)

Нещо историческо се случи в шоуто „Като две капки вода“. Любимият на Златка Райкова – Георги Валентинов, падна на колене в национален ефир и предложи брак на дългогодишната си приятелка. Сълзите текнаха моментално от лицето на русото изкушение и тя отговори еднозначно с „Да“.

Златка не успя да каже нищо повече освен това, че вече знае защо всичките й приятели присъстват на тазвечерното шоу. Цялата зала стана на крака и аплодира прясно сгодената двойка, а Златка не можеше да преглътне сълзите. Валентинoв и Златка са гаджета от няколко години. Те винаги са демонстрирали силна любов и между тях рядко е имало горещи скандали, типични за родния хайлайф. Предложението за брак се случи точно след превъплъщението на Златка като Мадона, изпълнявайки хитовата й песен „Like a virgin“.

В същото време Димитър Ковачев – Фънки се появи в „Като две капки вода“ екипиран с шапка и очила. Той не разкри пред зрителите защо е дегизиран по този начин, но на няколко пъти влезе в близък кадър и лъснаха рани по лицето му. Не е ясно дали членът на журито е преживял инцидент, дали е бил бит и какво изобщо се е случило с него, но със сигурност се опитва да го прикрие.

Източник:БЛИЦ
РЕКЛАМА:

Публикуване на коментар

0 Коментари