Looking For Anything Specific?

Къци Вапцаров с взривяващ коментар за убийствата на Плъха и младото момиче в София!

Шоуменът Къци Вапцаров не пропусна да изрази мнение по най-горещите теми от случващото се в България. Това той направи на страницата си в социалната мрежа "Фейсбук".

Водещият публикува два коментара относно ликвидирането на Жоро Плъха в Пловдив, разтърсило цяла България, както и бруталното убийство на младо момиче навръх 3-ти март, за което обществото научи едва днес. Включването му в мрежата отприщи лавина от разнообразни коментари. 

От БЛИЦ публикуват написаното от шоумена без редакторска намеса: 


"Най-добре беше Докторът да не беше стрелял по Плъха, да го беше хванал на място да извика полицията да го приберат и една година да плете кошници, да мете улици, да боядисва огради, да копае канали или каквато и да е друга общественополезна работа, магистрали бол.... така и трите страни щяха да са изпълнили гражданския си дълг. Време е за строителни войски!". "Ето подобен случай. По същото време. Единственото което би спасило това момиче е да изпразни един пълнител от незаконно притежаван пистолет. Щото законен няма как да има. Очевидно е, че на полицията не може да се разчита за подкрепа."

БЛИЦ

РЕКЛАМА:

Публикуване на коментар

1 Коментари

  1. На тази Мишка Къци му пожелавам такъв Плъх да му влезе в къщата. Да го на..е него и цялоата му семка и после да видиме дали ще иска нападателя да плете кошници и т.н....

    ОтговорИзтриване