Полугол и пиян мъж вилня в Студентски град, като междувременно наби и двама полицаи. Инцидентът е станал в неделя около 17.00 часа, съобщиха от прокуратурата.

Мирослав Терзиев се почерпил в заведение "Бум бар" в ж.к. „Студентски град“. Около след като пийнал достатъчно, той излязъл гол до кръста по ул. „Акад. Борис Стефанов“ № 1 до тунела, където били разположени търговски обекти.
Гол мъж вилня в Студентски град и наби двама полицаи

Терзиев започнал да се държи арогантно, отправяйки обидни реплики към продавачите, показвал им неприлични жестове и демонстрирал агресивно поведение. Един от потърпевшите подал сигнал на спешния телефон 112, като около 17.40 часа на място пристигнал полицейски патрул с двама служители от 07 РУ – СДВР.

Те разпоредили на Терзиев да спре агресивното си поведение и да предостави документ за самоличност. След като дал личната си карта, той продължил да обижда и псува полицаите, легнал на земята, като ги предизвикал да го арестуват. Когато се изправил, Терзиев нанесъл удар с крак в областта на прасеца на десния крак на единия полицай, след което с крак ритнал другия под коляното и започнал да буйства. Той се съпротивлявал и опитал отново да удари полицаите, докато му поставяли белезници.

Терзиев е отведен в 07 РУ - СДВР и задържан за срок до 24 часа по реда на Закона за министерство на вътрешните работи, а по случая е образувано досъдебно производство.

В хода на това производство, на Терзиев е повдигнато обвинение по чл. 325, ал. 2, вр. ал. 1 НК - хулиганство, придружено със съпротива срещу орган на власт.

Разследването е приключено под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура, като на 26.02.2018 г. е внесен обвинителен акт срещу Терзиев за описаното по-горе деяние.

Предстои делото да бъде насрочено за разглеждане в Софийски районен съд.


Източник :offnews
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ