Да изтеглиш със спортното си Ауди два, закъсали в снегове и преспи, тира? Абсолютно възможно, но ако не го видите с очите си едва ли бихте повярвали.

"Общината я няма - ние сме на линия! 2 тира за 10 мин", това написа в социалните мрежи Ивайло Митев, благодетелят и ентусиаст, който успя досущ като пътна помощ или по-скоро някой трактор да изкара от снежния капан закъсалите тирове.

Шофьорите, които наблюдавали зрелището, се хванали за главата в пълен несвяст от спасителната операция. Съвсем им влизаме в положение, да видиш как ауди дърпа тежките машини си е направо за растъкване на очите и пощипване.

Хиляди потребители на социалната мрежа започнаха да споделят лавинообразно клиповете с подвига на Ивайло... а те наистина си струват да бъдат видени:

Вижте видеото ТУК


РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ