Един Знаков сериал за не едно поколение Българи
Кратка рецензия:

Сериалът се разказва за Боривое Шурдилович, или наричан по-накратко Шурда, който идва от Власотинце към Белград за да стане богат. Той живее в малка къща заедно с баба си и неговия вуйчо Фирга, бивш зидар. Шурда купува местна бръснарница, но работата му не го въвлича.

След като продава бръснарницата, той купува купува кола и става таксиметров шофьор, но отново не го въвлича. След като чува от приятеля си Боб, който е тарикат и мошеник, за живота зад граница, заминава за Западна Германия, но никоя от професиите там не го привлича. След като се връща в Югославия, той се запознава с Весна, атрактивна стюардеса и двамата се женят. Фирга успява да наеме Шурда в неговата бивша строителна фирма, която се нарича „Тухла и керемида“.

Тогава, Шурда, с малко измама, печели апартамент, който фирмата дава за собствените си работници, но след вътрешни проблеми във фирмата, Шурда е принуден да се бори за апартамента. В крайна сметка, Фирга е награден с нов апартамент, така че цялото семейство да се настани в нов дом и установяват, че новият им апартамент е зает от Пера, бездомен химик.
ВИДЕО:
По мотиви на сериала е създаден и филм, наречен „Приключенията на Боривое Шурдилович“ 
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ