Момичето, което снощи получи куршум в главата на дясната предна седалка в супер луксозния Мерецедес, е в критично състояние. То е отведено в отделението за интензивно лечение в УМБАЛ-Бургас, след сложна черепно-мозъчна операция, която е продължила няколко часа,пише БЛИЦ

Куршумът, с който е улучена, е влязъл от лявото слепоочие и е бил заседнал в главата, пише "Флагман". „Докараха я в кома, но и сега състоянието й продължава да е критично, колегите ОАРИЛ са с песимистична прогноза. Има сърдечна дейност, но уврежданията в главата са изключително сериозни", каза източник от УМБАЛ-Бургас.

Пациентката продължава да се води като неизвестна. По неофициална информация се казва Симона, от Велико Търново, на 30 г. Припомняме, че снощи в Слънчев бряг показно бе разстрелян 55-годишният Коста Николов. Инцидентът е станал в района на хотелски комплекс "Сън вилидж". В колата е имало млада жена, която е била извадена жива, но също с прострелни рани и е настанена в бургаската болница. Районът е блокиран от полицията.


Източник:БЛИЦ

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ