Повече от пет часа продължи поклонението в Народния театър пред Стефан Данаилов. Присъствието на хиляди доказа за пореден път, че той е най-обичаната кинозвезда на България.
Опашка от желаещи да се поклонят пред големия актьор се изви още преди 10 часа – повече от час преди официално обявения час за начало на траурната церемония,информира БТВ
Около 12 часа целият площад пред Народния театър се изпълни с хора, носещи цветя и искащи да изкажат съболезнования на близките на Мастера. През последното десетилетие България не помни толкова хора на погребение на всенароден любимец.

Ковчегът с тленните му останки бе изнесен около 15,30 ч. Всички присъстващи – роднини, творци, общественици и политици изпратиха Стефан Данаилов с аплодисменти. 

Директорът на Народния театър Мариус Донкин прегърна племенницата на актьора – режисьора Росица Обрешкова и заедно с нея плачеше.

Синът на Данаилов – Владимир дойде от САЩ със съпругата си, за да се сбогува с баща си. До него бе и майка му Ирен Кривошиева. 

Той приемаше съболезнования заедно с доведения си брат – Росен Цанков.
Да се сбогуват с Данаилов дойдоха президентите Румен Радев и Георги Първанов,  Симеон Сакскобургготски,  много актьори, режисьори, творци, приятели на Ламбо от цяла България и политици  от различни партии.

Снимка:Ладислав Цветков/БТВ/
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ