Къщата на легендата Шер се оказа склад за наркотици. Имението на певицата в Малибу беше щурмувано от полиция миналата седмица, която имала и заповед за арест, съобщава tmz.com. Сега става ясно и какво е било открито вътре. След щателното претърсване е арестуван Донован Руиз – 23-годишният син на един от асистентите на певицата, който живее в имението.

Униформените намерили вътре най-различни видове наркотици и принадлежности за употребата им, както и кутии с куршуми 22-и калибър. Те били открити в стаята на Руиз, както и у самия него. Ченгетата претърсили първо бельото му, където намерили 1,3 грама фентанил на прах, хапче занакс и неустановено бяло хапче, фолио и сламка. След това последвало и претърсването на стаята. При намирането на куршумите полицаите повикали и парамедици, притеснявайки се, че може да се стигне до насилие и да има ранени. Руиз е заподозрян, че продава наркотици и е продал хероин на през септември на мъж, който взел свръхдоза и умрял. Шер в момента е на турне и не е била в дома си по време на ареста.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ