Много томове са посветени за египетските пирамиди и тяхната поразителна сила да съхраняват и консервират живата материя. Известно е, че пирамидите концентрират енергия и влияят добре на хората, растенията и дори хранителните продукти. Интересен факт е, че поставени в пирамидни опаковки, храните остават по-дълго свежи, а когато хората спят под пирамида, те са по-отпочинали и бодри на сутринта. Обикновено в близост до пирамидите се усилва ефектът на лекарственото средство, намаляват страничните явления от приемането му и настъпва по-бързо общо стабилизиране на лекувания.

Освен това пирамидата изчиства натрупани вредни вълни в организма на човека. По този начин тя му дава възможност много по-бързо да се възстанови от налегналите го болежки. Сред най-често използваните пирамиди е умалено копие на Хеопсовата пирамида в Гиза. Предназначена е за почистване на хранителни продукти от нитрати, радиация и други вредни вълни. За почистване на хранителни продукти с тегло около 2 килограма поставете пирамидата върху тях минимум за 7-8 часа. Препоръчва се да подлагате на тази процедура преди всичко плодовете и зеленчуците, които ще консумирате сурови, но може да почистите и тези, които ще готвите. Поставена върху домашния хладилник, пирамидата ще осигури допълнителна защита от разваляне на хранителните продукти дори при минимална степен на охлаждане.

Също така може да се използва за лечебно-профилактични цели при гастрит, колит, язва на стомаха и дванадесетопръстника, панкреатити и други проблеми с храносмилателната система; при общо отслабване на имунната система. Тя се поставя последователно в зоната на слънчевия сплит и зоните на изявената болка по 15-20 минути за всяка точка. Процедурата се повтаря няколко дни поред до изчистване на болката и стабилизиране на здравето.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ