Депутатите от Обединени патриоти предлагат крути мерки срещу убийците. Искрен Веселинов предлага предумишлените убийства да се изключат от обхвата на Института на съкратено съдебно следствие.

Извършителите на най-тежкото възможно престъпление и посегателство имат законовата вратичка да получат много милостиво наказание, заяви патриотът.


Веселинов припомни, че преди години е имало възможност съкратеното следствие да не се прилага при тежки престъпления за предумишлените убийства и тежка телесна повреда.Отново трябва да поставим на въпрос тези неща и да разискваме това тежките предумишлени убийства да бъдат изключени от обхвата му, каза още депутатът от ОП.

От БСП са склонни да обсъдят тази идея, стана ясно от думите на червения депутат Пенчо Милков. Престъпленията с тежък характер трябва да могат да се разграничават, защото всяко престъпление, което е наказуемо над 5 години вече се води тежко, подчерта социалистът.

Всяка една промяна, която ще гарантира по-голяма справедливост ще бъде подкрепена, бе категоричното становище на заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ