„Летях с хеликоптера на Тодор Живков и бях много впечатлена от този жест към мен. Подобно преживяване не се забравя и ще остане в съзнанието ми за цял живот. Концертът ми в София през 1990 г. и досега остава най-великият в кариерата ми.“
Това заяви прочувствено юголегендата Лепа Брена в документалния филм за живота и кариерата си. Лентата с уникални архивни кадри беше прожектирана в столичната зала „Арена Армеец“ непосредствено преди поредния концерт на Лепа Брена у нас.

Във филма тя призна, че има огромна любов към България. Била много впечатлена, че се вози в хеликоптера на Тодор Живков и впечатленията я държат до ден днешен.„Целият стадион буквално трепереше. Летяхме с хеликоптер, който беше на тогавашния ви държавен лидер Тодор Живков. Пилотът прелетя над два стадиона, които бяха напълно празни, и за момент се почувствах щастлива, защото реших, че ще имам свободен ден и ще мога спокойно да вечерям. Тогава стигнахме до трети стадион и видях, че е претъпкан с хора. И осъзнах, че трябва да пея. Концертът на стадион „Васил Левски“ беше един от най-великите, които съм имала през живота си!“, заяви преди време пред „България Днес“ изпълнителката. Във филма бяха показани архивни кадри от кацането на машината и обиколката на Лепа Брена край публиката. В лентата беше разказано, че за концерта са били продадени 88 000 билета, но децата са влизали безплатно, така че на събитието е имало около 120 000 души. В биографичната продукция имаше кадри от изяви на певицата и в други балкански държави, както и разказите на нейни колеги.

След прожекцията започна и впечатляващият концерт в „Арена Армеец“. 57-годишната Лепа Брена излезе по предизвикателно облекло и смая публиката със сексапилното си тяло. Направи впечатление и изпънатото й лице, което провокира предположения, че се е подложила на хирургически интервенции. Повече от два часа юголегендата не спря да пее на живо, а на няколко пъти се докосна и до почитателите си, които й подаряваха букети на сцената.
Синът й по нейните стъпки
Един от тримата синове на певицата – Стефан Живойнович, също излезе на сцената в столичната зала.
Младежът е тръгнал по стъпките на популярната си майка и вече има няколко хита. Българските фенове го наградиха с бурни овации, тъй като Стефан показа отлични гласови данни.
През 2000 г., когато е на 8 годинки, Стефан е отвлечен. Откупът за живота му бил 2,5 милиона марки, които родителите платили след 5 кошмарни дни. „Не пожелавам никому да мине през това. Само един родител може да знае какво означава страхът, че можеш да надживееш детето си“, казва Лепа Брена.
ВИДЕО:


Източник:bgdnes.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ