Нови брутални извращения в Слънчев бряг!

Само преди няколко дни стана ясно, че полуголи и загорели мадами шашардисаха плажуващите по Южното Черноморие. Сега обаче се оказа, че тяхната изцепка е нищо в сравнения на това, което други две разгонени момичета бяха изловени да правят в Слънчев бряг.

От кадри, които стремглаво започнаха да се разпространяват в интернет пространството се вижда как момче, което говори недобър английски предлага на нашенките пари, за да покажат интимните си части и бюста. И не само това – той изобщо не крие, че ги снима на клипче с телефона си. От видеата става ясно, че и двете млади жени работят като продавачки по сергиите в курорта.

Първото момиче, облечено в бяло потниче и къса дънкова пола първоначално се дърпа, но след съвсем кратка молба се показва дупе към камерата на момчето.Секунди след това вдига поличката си и сваля белите си дантелени гащички като не оставя нищо на въображението, а операторът дори посяга с ръка към интимните й части.

Другото видео обаче е още по-потресаваща. На него набелязана девойка е с шарена блузка и къси дънкови панталонки.

Тук обаче тя има условие – да не бъде снимана на клип, а само на снимки, но молбата й не е удовлетворена. За капак момчето й предлага един лев, за да си покаже интимните части и гърдите. Тя се съгласява, но при условие, че й даде три лева. след кратък дебат се разбират всичко това да се случи срещу заплащане от два лева, а девойката мигом сваля панталонките си и показва дупето, а после и гърдите.

Накрая освен, че се е изложила безумно много девойката е и солидно прецакана, защото за импровизирания стриптийз получава само един железен лев.


Източник: БЛИЦ
РЕКЛАМА:

Публикуване на коментар

0 Коментари