Тежката катастрофа на автобус близо до Своге привлече вниманието и на министър Лиляна Павлова. Тя изказа съболезнованията си към близките на загиналите, като за пореден път не пропусна да оскърби пенсионерите.

„Покрусена съм от новината за ужасяващия пътен инцидент, при който загинаха много български пенсионери. Болката е огромна. Няма думи, с която да се опише мъката от тази неописуема трагедия, в която загинаха толкова стари хора.

Изразявам най-искрени съболезнования на семействата и близките на загиналите в катастрофата край Своге. Пожелавам на пострадалите пълно възстановяване. Благодаря на лекарите, които спасяват човешки живот.

И все пак, въпреки голямата трагедия, в съзнанието ми гложди един въпрос, който буди голямо недоумение у мен: Как така се получава, че нашите баби и дядовци все протестират, че са им малки пенсиите, а могат да си позволят да ходят по екскурзии.
Значи не живеят чак толкова зле, колкото ни го представят?“

Източник:www.newsbul.eu
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ