След толкова години истината най-накрая изплува! Ето защо убиха водещия Боби Цанков!

Радиоводещият Боби Цанков, който беше разстрелян със седем куршума в центъра на София, е убит заради слабост в характера си – склонността постоянно да си съчинява мутренски сценарии и да си измисля несъществуващи истории. Това смятат хора, които в даден период са били близки с Цанков, пише в. “Телеграф”.

Покушението беше извършено посред бял ден в идеалния център на столицата. Стрелците все още се разхождат на свобода, а мишената завърши като част от героите, за които обичал да разказва.“За него не можеше да се съди по това, което казва, беше патологичен лъжец, измисляше си, съчиняваше си разни неща, които го героизират по деведесетарски. Съчини си някакви неща, които започна да говори в съда и медиите. Тези художествени измислици няма как да не са станали проблем за някого в някакъв момент”, това си спомни близък на Цанков, желаещ да остане анонимен.

Една от версиите, която не е оповестявана публично през всичките тези години, изминали от покушението, е, че има италианска следа в убийството на Цанков. Става дума за сложни финансови схеми на Апенините, парите от които са изпратени след това към България”, коментира разследващ.


Източник:Брадва.бг

РЕКЛАМА:

Публикуване на коментар

0 Коментари