Година след нападението над камериерка в Слънчев бряг от шведски турист, австрийски турист е задържан за нападение над служителка в к.к. Златни пясъци. Това съобщиха от ОДМВР-Варна.

На 13 август, около 10.00 часа, в хотел в КК „Златни пясъци“, 33-годишен турист от Австрия е извършил непристойни действия, изразяващи се в демонстриране на провокативно и агресивно поведение в коридора на хотела, викане спрямо служители от персонала и нанасяне на удар с ръка по врата на 51-годишна камериерка.

Лицето е задържано за срок до 24 часа, материалите по случая са докладвани на прокурор при ВРП, на лицето е съставен акт по УБДХ и в съдебно заседание му е наложена наказание – глоба.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ