Looking For Anything Specific?

Пилот отвлече самолет от летището, погнаха го изтребители, а след това... (ВИДЕО)

Според предварителна информация, малко по-късно самолетът е паднал в морето
Всички полети от международното летище в Сиатъл бяха прекратени, след като пътнически самолет излетя без разрешение от диспечерите, предаде Би Би Си. 

Местните власти съобщават, че служител на летището е извършил нерегламентиран полет.  В самолета не е имало пътници.   Веднага след излитането му са вдигнати изтребители на американската армия. 

Според предварителна информация, малко по-късно самолетът е паднал в морето. Няма информация за личността на пилота и не е известно какво се е случило с него.   Самолетът е на авиокомпания „Хоризон“, модел Air Q400. 

„Някакъв пич открадна самолет от сиатълското летище, направи два лупинг, почти се разби в залива Чеймбърс, след това премина покрай нас, преследван от изтребители и след това катастрофира. Шантави времена“, написа в Туитър авторът на видеоклипа, на който се вижда самолетът.   

„Добре, това е откачено. Пилотът на самолета пред нас просто откачи и излетя с празен самолет, подминавайки нарежданията от кулата. Кулата нареди пълно спиране и се опитват да се свържат с този пилот. Какво става?“, написа друг очевидец от летището.

ВИДЕО ТУК>>>

РЕКЛАМА:

Публикуване на коментар

0 Коментари