Looking For Anything Specific?

Искаме 500 лева пенсия, стига мизерия...

28 години в политиката и управлението на България вкарваме само и единствено предатели, без значение дали са леви, десни, либерали и всякакви там, които работят за себе си, но не и за народа си. В резултат на безхаберието и гьонсуратлъка им България днес е най-бедната страна в Европа. А купуваме лекарствата си на пределни цени. Много важно – който иска да живее, да плаща!

Предателството започва Андрей Луканов, избирайки пътя на демократичния капитализъм. За съжаление, вместо него се насади варварският, грабителски унищожителен капитализъм, който разруши страната и направи 2.5 млн. българи бедняци, изнемогващи, загубили всякаква надежда. Тези, които навремето преследваха и убиваха хората с повече имоти, добитък, земя, се самозабравиха. Всички сме свидетели на това как те и децата им се сдобиха със земи, с по няколко апартамента, хотели, язовири, цели селища, курортни комплекси.Предателят Филип Димитров ликвидира селското стопанство. Следващият предател Иван Костов ликвидира промишлеността. Добре се нагуши, разпродавайки предприятията на безценица и изпращайки машините и съоръженията я за чужбина, я за скрап. Следващите предатели се заеха с банките, превръщайки търговските банки в частни. Така „умните“ мошеници чрез необезпечени кредити, фалити на банките и инфлацията се превърнаха в милионери. Предателят Иван Нейков, подкрепен от съратника си Иван Костов, също не остана по-назад. С пагубната точкова система той оряза пенсиите наполовина. Върхът на наглостта е, че потърпевшите са принудени да им слушат съветите и нравоученията по телевизиите. За да не остане по-долу и по-назад, Ивайло Калфин пък увеличи възрастта за пенсиониране и необходимия за това стаж, с едничката надежда колкото се може по-малко българи да дочакат пенсийката.

А какви са тези, които вече 10 години не са предприемали преизчисляване на пенсиите на най-ощетените пенсионери. Това безхаберие съкращава дните ни на този свят. И колкото по-упорито ни тикат в блатото на мизерията и нищетата, толкова по-разюздан, скъп и безочлив става луксът, в който живеят.
Братя българи, знам, че нямате стотинчици дори за вестник, но моля ви, събудете се от дълбокия сън. Станете всички да доведем Видовден, защото никой друг освен нас не може да направи това. Хората, отдали на държавата си 30-40 години труд, заслужават спокойни старини, уважение и признателност! Израз и доказателство за изпълнен дълг към тях ще бъде повишаване на минималната пенсия на 500 лв. Всичко друго би било фалш и бягство от отговорност!
* Валерия Стефанова, Гулянци

Източник:retro.bg
РЕКЛАМА:

Публикуване на коментар

0 Коментари