Точно за броени минути яки и смели мъжаги на плажа Атанасовска коса в Бургас се разправиха с нагли и предизвикващи напрежение роми.

Впоследствие стана ясно, че раздалите справедливост са били руски командоси, дошли на почивка у нас със своите семейства.

Ромите обикаляли на тумби и оглеждали оставените на плажа вещи на плажуващите туристи, пише местният сайт Unicon.bg
Целта била повече от ясна – кражба при първа удобна възможност.Освен това, за да не бъдат разпознавани, наглеците се били намазали от главата до петите с лечебна кал от близките до плажа басейни със солници.
Изглежда обаче са стъпили “накриво”, защото трима от тях набързо били извикани на “специален разговор” в близките папури.

Единият понечил да говори на висок тон и да вдига скандал, като отправил и заплаха. Двамата мъжаги били на почивка у нас със своите семейства.Схватката продължила не повече от пет минути и била с предизвестен край.
Тримата смугли побегнали и повече не се върнали…

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ