Looking For Anything Specific?

Бъдеща млада майка отиде на видеозон, но там онемя: Видя най-стряскащата гледка в живота си (СНИМКА)

Виждането на нероденото бебе за първи път и чуването на сърцето му е магическо преживяване. Това е неповторим момент във всяка бременност. Но понякога представата  на майките за момента, когато, трябва да видят екрана, малкото лице, което ги гледа, не е точно това, което очакват. Точно това се случва с Шарни Търнър, когато тя отишла да я сканират, пише „Флагман“.
Тя бе и първата, която призна, че изображението е много далеч от сладко, а дори е доста тревожно, пише Mirror. Развеселена от това, което вижда, жената реши да сподели необичайната снимка в Twitter.

„Това беше най-ужасяващото нещо, което някога съм виждал в живота ми“, пише майката. Шарни беше залята с коментари от хората, които се забавляват с нея и се шегуват. Въпреки това тя имаше и серия от съобщения от болни хора, които твърдят, че жената трябва да абортира бебето.
Майката обаче отговори на отрицателните коментари и сподели едно по-общо послание. „Чувствам, че трябва да изясня, че нямам никакво намерение да правя аборт“, пише Шарни и пояснява, че това е черепът на бебето, който е излязъл малко необичайно на снимката.

Източник petel.bg
РЕКЛАМА:

Публикуване на коментар

0 Коментари