Looking For Anything Specific?

Първи СНИМКИ от катастрофата: Кръв заля „Тракия“, седем линейки извозват ранените, един от пътниците е затиснат под автобуса

Ситуацията на магистрала „Тракия“ се оказва все по-кървава с всяка изминала минута. Ранените при катастрофата са над 10 души. „Има тежко пострадали хора. Линейките са около седем. Медиците, пожарникарите и полицаите работят трескаво“, каза свидетел на катастрофата.

Мъжът е категоричен, че изпод катурналия се рейс има затиснат човек. Обърнатият автобус е от градския транспорт, който обслужа крайните квартали на София. Той се е движил по линия №5 село Лозен – София. ТИР-ът, ударил се с него, пък е с турска регистрация. „Чух полицаите и пожарникарите да говорят, че ще трябва да режат ламарините на рейса, за да измъкнат затиснатия. Дано не се случи най-лошото“, казва свидетелят. Той поясни, че цялото платно на аутобана, където е станала катастрофа, е осеяно с авточасти на рейса и ТИР-а, както и с изпочупени стъкла. Междувременно от Агенция „Пътна инфраструктура“ съобщиха, че „временно движението при км 3 на АМ „Тракия“ в посока София се осъществява в една от трите ленти поради ПТП“.

Източник: БЛИЦ
РЕКЛАМА:

Публикуване на коментар

0 Коментари