Looking For Anything Specific?

Откриха мъртъв български дипломат в Токио

Мъж, идентифициран като първи секретар в българското посолство в Япония, е открит вчера сутринта мъртъв на земята пред търговска сграда в токийския район Шинджуку.

Това каза местната полиция, според която вероятно става дума за самоубийство, съобщи японското онлайн издание „Джапан тудей“.Минувач се е обадил на службите за спешна помощ и ги е уведомил, че е видял мъж да пада от високо, пише в. „Санкей шимбун“, цитиран от електронното издание. Когато екип на бърза помощ е пристигнал на място, мъжът бил заварен да лежи на земята в безсъзнание. Той бил откаран в болница и скоро бил обявен за мъртъв. Мъжът е идентифициран като първи секретар в посолството на България в Токио. Мъжът, чието име не се съобщава, е на 41 години и е започнал мандата си в посолството през март.

Очевидци са казали на полицията, че са видели мъжа на седмия етаж на сградата, малко преди да падне. Полицията разследва случая. Една от версиите е самоубийство. Представителите на органите на реда не са открили на мястото предсмъртна бележка. Според сайта на Министерството на външните работи първият секретар в мисията ни в Япония е Ивац Владайчев.

Източник:www.mediapool.bg
РЕКЛАМА:

Публикуване на коментар

0 Коментари