Когато полицията започнала да разследва смъртта на бездомна жена в ливанската столица Бейрут, то те били изключително изненадани да разберат, че тя има сума, равняваща се на почти 1 милион британски лири в сметката си. Същевременно, при починалата, били открити два пакета, съдържащи около 2500 паунда в брой, информира „Мирър“.

Оказало се, че Фатима Осман, която живеела на улицата, имала собствена книжка със спестявания в местна банка. Починалата притежавала ливански лири на стойност 835 000 британски лири. Местните жители, които редовно дарявали пари на бездомната жена и често й давали храна, се изненадали много от неочакваната находка. Говорител на полицията заявява, че няма нищо подозрително в смъртта на жената. 52-годишната Фатима починала от сърдечен удар.

Фатима, чиито ръце и крака бяха тежко наранени по време на Гражданската война, станала известна след появата на нейна снимка в мрежата, на която ливански войник й помага да яде. Войникът дори получил похвала от командира си за „състрадание и човечност“. Полицията открила роднините на починалата, които се заели да организират погребението си. Близките й също не знаели, че Фатима е натрупала цяло състояние.

Източник: БЛИЦ
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ