Looking For Anything Specific?

Потресаващо: Двама младежи изнасилиха пенсионерка, тя ги обвини, че са и откраднали таблета

За сексуалното насилие следователите разбрали, когато проверявали другите апартаменти в сградата, разследвайки кражбата на таблета. В края на април 62-годишна жителка на руския град Омск се обърнала към полицията. Според думите й, неизвестни хора са откраднали нейния таблет.

В хода на оперативните дейности, макар че първоначално жената въобще не е имала други претенции освен за устройството, полицаите установили, че в допълнение към кражбата тя е била жертва на друго престъпление - изнасилване.  Органите на реда съобщават, в този ден двама 28-годишни мъже дошли да я посетят на гости. След като почели  приятната среща със солидна  доза алкохол, гостите поискали интимна близост.

Мъжете аргументирали желанието си с това, че младите момичета не са в състояние да удовлетворят нуждите им и предложили секс на възрастната домакиня. Тя отказала, но това не ги спряло, в резултат на което жената била изнасилена. Откраднали и таблет от нея. Започнато е съдебно дело и следователите извършват проверка.

Източник:БЛИЦ
РЕКЛАМА:

Публикуване на коментар

0 Коментари