Ромската перла Софи Маринова започна да се разплаща на своите длъжници, съобщават отлично осведомени източници. Софка е затънала в заеми, давани ѝ от познати и приятели, които доскоро не връщаше. Това доведе до влошаване на отношенията на певицата с нейните кредитори и заплахи час по-скоро да изчисти заемите си. Чалгарката често се правила на приятно разсеяна, че дължи пари, рядко си вдигала телефона и винаги обещавала да се разплати „до седмица-две“.„Става дума за хиляди левове. За какво ги харчи – само тя си знае. Според роднини изплаща висока ипотека и я грози запор на имуществото заради просрочия към банките. Други казват, че харчи за скъпи стоки и адвокати на Гринго, но каква е точно истината, не е ясно“, коментират информирани. Тежкото финансово положение, в което е изпаднала Маринова през последните две години, и десетките заеми от близки са причина тя да се съгласи да участва в шоуто „Като две капки вода“. Хонорарът ѝ в имитаторското предаване не е никак малък, с което тя вече спокойно е почнала да се издължава.

Преди старта на новия сезон на формата изпълнителката на вечния чалга хит „Стари рани“ е търсила помощ от известен бизнесмен, тъй като изпаднала в немилост. Той на свой ред обещал да я пази и да говори с кредиторите ѝ да ѝ дадат още малко време толеранс, докато си върне парите. Сега вече всичко е наред и Софито честно и почтено се разплаща с всички, на които дължи пари.

Източник: bgdnes.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ