Най-богатият българин Цоло Вутов не е отронил и дума на сина си Владимир Вутов след парвенюшката му изцепка във Френските Алпи. 40-годишният баровец изпръска десетки бутилки шампанско Moët за 40 000 евро, докато тонколоните в гръцкия ресторант Nammos в Куршевел кънтят под звуците на чалгата „Шушана“. Маститият бизнесмен, който управлява минния холдинг „Геотехмин“, под чиято шапка са 25 дружества, е във влошени отношения с големия си син още от миналата година, коментират в богаташките среди. Тогава Цолов, който на 1 април ще навърши 69 години, и Владко се скарали заради безразсъдното отношение на наследника към бизнеса, който му е поверен. Младият Вутов залитна по бившата топманекенка Цеци Красимирова и няколко месеца живя с нея в Барселона.

Според запознати Цоло Вутов наредил на подчинените си счетоводителки да не изплащат заплатата на сина му, докато не му дойде акълът. Владимир е изпълнителен директор на компанията „Геострой“, която е участвала като подизпълнител на „Геотехмин“ ООД в изпълнението на метростанция „Джеймс Баучер“, тунелен участък след нея и прилежащ паркинг над двете съоръжения, както и на Дома на миньора „Св. Иван Рилски“, хотелски комплекс „Скалите“ и др. 68-годишният бизнесмен Цоло Вутов не одобрявал връзката на първородния си син с манекенката от близкото минало заради славата ѝ на фатална жена, която се увърта само около мъже от милионер нагоре.

Връзката на младия Вутов с бившата на Самоковеца не продължи дълго и приключи безславно само за има-няма половин година. Пак из милионерските среди се мълви, че въпреки желанието си да направи Цеци своя съпруга, Владимир сам се дръпнал, изплашен, че баща му ще го остави без наследство. Подобна опасност обаче и сега е надвиснала над окъпаната с френско шампанско глава на Вутов. Вълната от възмущение, която баровецът предизвика с видеото от ски курорта Куршевел, отново е влошила отношенията с баща му. Олигархът, чието богатство се изчислява на 9-цифрена сума, бил бесен, че доброто му име е поругано и че занапред фамилията му ще бъде свързана с Куршевел, „Шушана“ и Moët.

Източник: РЕТРО
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ