Един от най-скандалните участници в първия сезон на „Биг брадър“ – Найден, извървя дългия път от щур младок до сериозен татко. На 18 октомври 2004 г. заедно с още 14 брадъра, 24-годишният тогава Найден прекрачва прага на Къщата. Тогава едва ли е предполагал, че ще стане най-известният брадър в историята, пише lifestyle.bg. Той бе и първият участник, който откри любовта в шоуто. Безспорно любовната връзка, която се зароди между него и Зара, беше най-любопитна за ТВ зрителите, защото беше първата, която бе показана в реалити шоу. За да се отдаде на чувствата, които се зародиха между нея и Нед, моделката прекрати отношенията, които имаше извън Къщата с тогавашното й гадже. Любовта им обаче не издържа дълго извън шоуто. Найден обаче среща истинската любов в Интернет. Бившият брадър не обича светлината на прожекторите и рядко повдига завесата на личния си живот. Преди две години Нед се изповяда пред „Нова телевизия“ и разкри как се е запознал с майката на сина си:
„Запознах се с жена ми Огняна по Интернет.

На втория ден си разменихме телефоните, а след това, за да й докажа, че съм аз, й пратих мои голи снимки. Никога не съм си представял, че така ще стане, но стана. При такъв тип запознанство винаги има елемент на изненада. Все пак гледаш снимки, пишеш. За първата среща имах и резервен план. Бях се разбрал с един приятел да ми се обади 20 минути след нарочения час. Той щеше да ми каже, че имам проблем в клуба за Интернет, който държах тогава, и аз да използвам това като повод да си тръгна. Ако всичко беше „ок“, щях да си остана“, спомня си той. Найден вече се радва на стабилно и щастливо семейство. „Той е много отговорен баща. Привързан е към мен и семейството“, не крие нежната му половинка Огняна. Бившият брадър ревниво пази личния си живот и даже не поддържа профили с истинското си име в социалните мрежи. Последната му активност във Фейсбук е от 2015 г. Визитка: Рождена дата: 30.11.1979. Роден град: София. Зодия: Стрелец. Семейно положение: Обвързано семеен. Професия: Треньор по баскетбол. Образование: Висше.

ВИДЕО:


Източник:БЛИЦ
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ