Столичната полиция пусна снимките на няколко престъпници, които се укриват от закона, с цел да бъде получена повече информация за тях и да бъдат открити по-бързо. Един от тях е 37-годишният Красимир Тончев, който изглежда никак не се притеснява от факта, че е издирван от полицията, и започна да пише коментари под поста за собственото си издирване. Това предизвика вълна от коментари в социалните мрежи, а Тончев дори остави телефон за връзка в един от коментарите под снимката си, разпространена в страницата във Фейсбук на СДВР. „Телефонът ми е 00359884 ******, аз няма от какво да се притеснявам“, пише той. В друг свой коментар пък го обърна на откровение. Явно Тончев има нелек опит с жените и връзките.

„Татяна Кирилова съсипа живота ми от таксита, кафета, ресторанти. Тя успя да ме занули, единственото хубаво нещо от нея ми останаха двете ми деца. А сега, откакто се махна от живота, ми успях да си стъпя на краката отново. Случаят е смешен – хванаха ме да карам без книжка. Виновна за всичко е бившата ми жена! Те са пращали призовки до мястото, където съм регистриран, но там сега живее бившата ми с децата. Тя ги е взимала и не ми е казала нищо. Татяна Кирилова е моя бивша жена, родила две деца, докато беше с мене си хванала един полицай от Тополовград за любовник и един Бончо, да го кажем. А моята присъда е сега в момента заради нейния любовник Георги Георгиев от Тополовград, оттам заради любовник оставя двете си деца на първия си съпруг и от мене ражда две деца, хваща си пак любовник един полицай и един престъпник“, пише Тончев.

Потребителите на социалната мрежа пък откровено се забавляваха със случилото се. Имаше дори призиви от рода на: „Давайте да я закрием тази държава“.

Източник: offnews.bg

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ