Looking For Anything Specific?

Неочаквано: Гала понесе тежък удар от Нова телевизия

Тв водещата Гала бе „изгонена“ от студиото, което предаването й обитаваше години наред. Освен „На кафе“, същата съдба е имало и друго рейтингово предаване – „Съдебен спор“. Промяната се е наложила поради необходимост от голямо пространство за новото хитово шоу на Нова телевизия „Hell’s Kitchen“, чийто екип нощува в къщата на „ВИП брадър“, която е приспособена като хотел.

Всички готвачи и помощник-готвачи не мърдат от Нови хан и от къщата отиват директно в импровизирания ресторант, в чието студио доскоро се помещаваха Гала и Нана. Двете дами са преместени няколко зали по-надолу в телевизионния комплекс. Заради спецификата на кулинарното шоу се е наложило да се направят големи рокади, които в крайна сметка не се усетиха по никакъв начин в ефир. Из коридорите на Нова даже се коментира, че Гала била особено доволна от наложената промяна, защото така успяла да открадне няколко дни за почивка с любимия й Стефан, докато другите се трудели задружно по местенето на декор, гримьорни и т.н.

Плевенчанката и възлюбеният й Стефан се отдадоха на почивка в Банско, а клюкарите веднага намериха повод да злословят. Мълвата гласи, че водещата на ‚На кафе“ е придобила тузарска планинска вила в затворен 5-звезден хотелски комплекс край Банско. Гала и гаджето й, който напоследък се изявява и като неин екранен партньор, отскоро били собственици на престижната хижа, разкриваща спиращи дъха гледки към Пирин планина. Новият планински дом бил купен от тях през отминалата есен, като телевизионното семейство е броило около 300 000 лева за имота. Клюката гласеше, че неформален брокер на имота била колежката на Гала в Нова тв – синоптичката Никол Станкулова, която често може да бъде засечена в зимния курорт.

Красавицата издействала огромна отстъпка за водещата на „На кафе” от собствениците на комплекса, тъй като те били семейни приятели на бъдещия й свекър. Гала и Стефан изтеглили кредит за зимната си резиденция, който ще изплащат в следващите 10 години. Проверка на наш репортер установи, че Гала и Стефан не са закупили въпросния имот, а само са отседнали в него за няколко дни, докато е траело преместването на студиото им. Засега двамата живеят в жилището на Гала в столичния квартал „Борово“ и нямат намерение да инвестират в недвижимо имущество.

Източник: БЛИЦ
РЕКЛАМА:

Публикуване на коментар

0 Коментари