Looking For Anything Specific?

Компанията на Гинка Върбакова честити празника на българите и обяви важна новина за ЧЕЗ

Компанията на Гинка Върбакова, която е основният желаещ за закупуването на електроразпределителното дружество "ЧЕЗ България", честити националния празник на българите и обяви много важна новина. От компанията изпратиха съобщение до медиите,пише БЛИЦ

Ето какво гласи то:

Поради високия обществен интерес и водени от желанието си за пълна откритост и прозрачност, Ви информираме, че преговорите между „Инерком България” и „ЧЕЗ груп” относно възможността българската държава да закупи дялове в „ЧЕЗ България” ще се състоят от средата до края на следващата седмица в Прага. Веднага след приключването им ще получите информация за хода на разговорите и взетите решения.

Използваме възможността да Ви честитим националния празник 3 март и да Ви благодарим за коректното отразяване на позициите и изявленията на „Инерком България” през последните дни. Припомняме, че в парламента вря и кипя заради сделката за покупка на ЧЕЗ. Гинка Върбакова бе в парламента, а след това се срещна и с премиера Бойко Борисов. Стана ясно още и че държавата има желание да закупи дялове в „ЧЕЗ България”.

Източник: БЛИЦ
РЕКЛАМА:

Публикуване на коментар

0 Коментари