Президентът на Русия Владимир Путин отправи сърдечен поздрав до своя български колега Румен Радев и до народа на Република България. Разбира се, поводът е 140-годишнината от Освобождението!

„В тези дни си спомняме за подвизите на руските воини и българските опълченци, сражавали се рамо до рамо на Шипка и край Плевен. Благодарение на тяхното мъжество, издръжливост и самоотверженост беше възстановена древната българска държавност“, пише в обръщението си Путин.


Путин желае на всички българи благополучие. Той е уверен, че нашите общи исторически традиции, нашата дружба, здравите връзки по между ни, близостта ни по духовен и културен път, взаимопомощта, ще бъдат основа за развитие на сътрудничество на всякакви нива между нашите страни.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ