Looking For Anything Specific?

10 начина, с които да зарадвате половинката на Свети Валентин и да направите празника незабравим

Може би много от вас вече са планували какво ще подарят и как ще си изкарат на Св. Валентин или Трифон Зарезан. Сигурно има и такива, които все още не знаят с какво да изненадат своята половинка. Предлагаме ви 10 начина, чрез които да направите една незабравима вечер за любимата/любимия.

1. Романтика за вечеря: Звучи банално, но винаги действа. Заведете партньора си във вашия любим ресторант, поръчайте харесваните и от двамата ястия, бутилка червено вино и хубава музика. Може и да отидете на ново място, в навечерието на празника много заведения предлагат празнични пакети с програма за Св. Валентин. Ако нямате време за резервации, не се притеснявайте, останете си вкъщи и преобразете дома си. Сгответе нещо, което умеете, пригответе масата, запалете много свещи из стаята и романтичната обстановка е готова. Може да не сте в лъскав ресторант, но партньорът ви със сигурност ще оцени вашата изненада.

2. Почивка за двама: Много двойки избират да прекарат Деня на влюбените на почивка. В момента спа почивките са много актуални, а сайтовете за колективно пазаруване предлагат разнообразие от оферти за празника. Какво по-хубаво от това да прекараш един или повече дни в релаксираща обстановка с любимия човек?

3. Запазете уханието на Св. Валентин: Този вид подарък също е много банален, но все още има мъже и жени, които с удоволствие биха му се зарадвали . Купете предпочитаната марка парфюм на любимия/любимата или заложете на ново ухание. Получателят на изненадата винаги ще се сеща за вас и романтиката на празника, когато ползва парфюма.

4. Любовта е сладка: В магазинната мрежа има разнообразие от сладкарски изделия, които да подарите на Св. Валентин – бонбони във формата на сърце, фигурки от шоколад, декорации от плодове, мъфини със сметана и какво ли още не. Може и да купите ягоди, да разтопите различни видове шоколад на водна баня и да ги оваляте в тях, след което да ги поставите в оригинална подаръчна кутия. Има и вариант да набучите ягодите с шоколада на дървени шишчета и да ги сложите в подходяща чаша. Комбинацията между различни видове плодове и сметана също е изкушаващ вариант за вашата сладка изненада.

5. „Просто си пасваме": Поръчайте пъзел с ваша снимка и заедно съединете частите. Такъв може да направите във някое фото или просто да изрежете от готова снимка. Пъзелът може да бъде с послание от сорта: „Просто си пасваме", „Ти си липсващата част от моя пъзел", „Разпадам се на парчета без теб" и т.н.

6. Добро утро, любов: Събудете любимия/любимата с празнична закуска и чаша с ваша обща снимка. Много фото студия предлагат така наречените „вълшебни чаши", които на външен вид са едноцветни, но при сипването на топлата напитка излиза снимката.

7. Любовно послание: Оставете послание на вашата половинка на стъклото на колата, на огледалото в спалнята или на вратата на хладилника. Има и друг вариант - в магазините се предлагат малки стъклени шишенца с романтични цитати или кутии с хиляди листчета, които любимия/любимата да отваря всеки ден. Подобни може да си направите и сами, а изписването на текста с вашия почерк ще покаже на другия, че държите на него.

8. Валят балони: Кой не обича балони? Купете 10, 20, 30 или колкото прецените балона, опразнете гардероба и ги сложете вътре, след което затворете. Накарайте половинката ви да отвори и се наслаждавайте на реакцията. Друг вариант е да вземете няколко балона с хелий, да ги сложите върху спалнята и да разпръснете листа от рози.

9. Save the date/Запази датата: Хубаво е да запомните Св. Валентин с ваша снимка от празника, която да изкарате със съответната дата и сложите в рамка. Картина по снимка, която обаче ще бъде по-скъпа изненада, е друго предложение за празника, което дълго ще ви напомня за 14 февруари.

10. По-специални подаръци: Огромен букет с цветя или цяла стая с рози – за това си мечтае всяка жена за Деня на влюбените. Много дами обичат и да получават бижута, въпреки че не си го признават. По-трудно е да изненадаш мъж, но не и невъзможно. Кутия с любимите пури, комплект ръкавели, билет за някое спортно събитие, концерт или театрална постановка, са само част от нещата, с които ще зарадвате силния пол.

Източник: standartnews.com

РЕКЛАМА:

Публикуване на коментар

0 Коментари