На моята застава под всяка керемида съм крил по два бойни патрона за АК. А в учебния център в пясъка на пътеката с препятствия съм скрил 60 вилици и лъжици , и три черпака.

Така беше през соца , крадеше се здраво. Всяка рота имаше дежурен столова , който приемаше от предния столовата посуда и трябваше да я предаде на следващия без липси , но липси никога не липсваха. Затова , когато бях дежурен столова , вземах за помощници най-големите криминални типове , които отваряха катинари само със силата на мисълта си и така посудата на другите роти по вълшебен начин се озоваваше при нас.

Бях младши сержант , но никога не съм чанчил новобранци и винаги съм се стремял да ги скатая , с риск да ме накажат. Сигурно си мислите , че са се изнежили и са ми са качили на главата. Напротив , бяха като питбули и винаги са ми пазили гърба!

Пешо Славов
*Използвана е илюстративна снимка от интернет
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ