Прибираме се от гарнизонна отпуска и гледаме почти пред вратата на поделението един току що завърнал се отпускар, повръща кръв!

Направо краката ни се подкосиха.Дърпаме го на страна и го питаме какво ти е бре човеко,но той почти изгуби съзнание и само изръмжа.

Извикахме линейката и заедно с него в болницата на Асеновград.Голяма паника падна в болницата,а онзи си продължаваше да си повръща кръв ама кръв да ти види окото.Влезна в спешното и се разтичаха едни сестри и докторите покрая тях.

А ние изтръпналите новобранци се оглеждаме като обезумели.По едно време всичко изведнъж се успокои само един доктор ругаеше кат свирепо.Нашия болен колега го изритаха с викове и скандал от болницата.Оказа се,че се е напил с водка и много доматен сок.За малко и ние да си го отнесем.На момчето му дадоха една седмица арест и за малко да го изхвърлят от школата за кемафи.

/В статията е използвана илюстративна снимка от интернет/
Васил,Пловдив
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ